Med vacker Design  
line decor
   StartsidaVillkorTjänsterKontaktVarför köpa mina produkter?Min länksida
line decor

 
 

Köpvillkor

Alla Templateset kan ses i dess helhet via en bild i varje galleri! Den aktiva indexsidan eller setet har ofta musik, samt levande animationer.


 

::Sortiment

Mina produkter består enbart av digitala varor.

Produkterna är nedladdningsbara efter köp via en zipfil. Detta innebär att det aldrig blir någon fraktkostnad eller dyl. Nedladdning av ett hemsideset/indexsida sker ej förrän betalning är registrerad.

De nedladdningsbara produkterna består av indexsidor,hela set för dig att använda i din egen hemsida både privat samt kommersiellt

Ni betalar för mina varor,det räcker..därför strävar jag att uppmuntra alla entreprenörer därute att vara kreativa och skapa sin egen design.


::Användning

Det är jätteviktigt att du förstår hur du får använda ditt köpta set/digitala filer.

Detta är ett måste: Min länk/logo samt "disable rightclick"-funktionen får inte tas bort utan SKALL finnas kvar på alla sidor. Du får inte förvränga sidan eller plocka material från en sida till ett annat set. Du får inte sälja mina hemsidor till andra.

Detta får du göra: Du får använda mina sidor både till privat eller kommersiellt bruk, förutsatt att de inte används i ett oetiskt syfte såsom inom pornografiska områden eller dyl.


::Leveransen

Efter betalning via Paypal, omdirigeras du till en sida där du kan ladda ner en zippad fil som innehåller indexsidan med grafikfiler eller det set du valt.Det skickas även ett kvitto till din mail.


::Priser

Samtliga priser anges i Svenska kronor (SEK)

Layouts.se förbehåller sig rätten att ändra priser och villkor utan varsel. Det är viktigt att du tar del av denna sida innan du gör en beställning. Gällande pris är det som anges på Layouts.se webbplats vid inköpstillfället.


::Minsta beställningsbelopp

Det finns inget minsta beställningsbelopp, alla ordrar är lika välkomna.


::Ångerrätt

Gäller naturligtvis inte då kunden har fått varan levererad. Jag har gjort så gott jag har kunnat för att påvisa exakt vilken produkt det är jag säljer, mina templates kan ses i deras helhet via bilder i alla gallerier.

"Ångerrätten gäller inte för avtal om digitalt innehåll om konsumenten har samtyckt till att leverans om beställning och sedan betalning skett. Således har då konsumenten gått med på att det därigenom inte finns någon ångerrätt." 


::Betalning

Du betalar dina varor via betalningsprocessorn Paypal

Betalning med Paypal innebär största säkerhet. PayPal är ett av världens största system för säkra betalningar på nätet.

Med PayPal kan du betala med kontokorten VISA, MasterCard eller American Express, eller använda ett registrerat PayPal konto. Som köpare behöver du inte lämna ut ditt kortnummer till någon annan än PayPal.

Att öppna ett privatkonto hos PayPal är gratis och det går också att genomföra en betalning utan att skaffa ett konto. Att betala med PayPal är enkelt, går snabbt och du slipper onödiga avgifter.

                               

                          

 

 

 

 
 
 
 
::Se mina Bröllopsmallar på Brudpar.com::

 

Hej!
Kul att du hittade hit! Det vore fantastiskt roligt att se hur du har använt mina produkter. Skicka gärna en länk till din hemsida så lägger jag upp denna på MIN LÄNKSIDA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
   
       
Såhär handlar du Betalsätt Kontakta mig